Arda Turan Silah - İşte Arda Turanın silahla hastane bastığı anlar! Silah ... : Şarkıcı berkay'ı darp eden arda turan, emniyette 3 saat ifade verdi.

Arda Turan Silah - İşte Arda Turanın silahla hastane bastığı anlar! Silah ... : Şarkıcı berkay'ı darp eden arda turan, emniyette 3 saat ifade verdi.. Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı arda vurulurdu. Kanald 353.534 lượt xem2 năm trước. Silahın ruhsatlı mı ruhsatsız mı olduğu anlaşılmalı. Berkay'ın avukatı ayşegül mermer, arda turan'ın hastanede ateş ettiğini söyledi. Spor toto süper lig ekiplerinden medipol başakşehir'de forma giyen arda turan, çarşamba sözlü taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada.

Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı arda vurulurdu. Olayın yaşandığı gece berkay'ın tedavi altına alındığı hastaneye silahla gittiği belirlenen turan'a 'ateşli silahlar kanunu'na muhalefet' suçundan cezai işlem uygulandığı, silahının da kamuoyunda 'hayalet silah' olarak bilinen. Futbolcu arda turan'ın şarkıcı berkay'ın burnunu kırdığı iddia edilmişti. Arda'nın elinde tuttuğu silahı polise teslim etmesi gerekiyor. Futbolcu arda turan'ın, önceki gün berkay'ın karısı özlem ada şahin'i sözle taciz edip, şarkıcıyla kavga ettikten sonra gittiği hastanede tabancasının ateş aldığı öğrenildi.

Futbolcu Arda Turan'a Şok! Hapis Cezası Aldı - Spor - Muzurca
Futbolcu Arda Turan'a Şok! Hapis Cezası Aldı - Spor - Muzurca from www.muzurca.com
Kanald 353.534 lượt xem2 năm trước. Arda turan'ın elinde silah olduğu görülüyor ve silah 1 el patlıyor. Polisler, hastanede kurşun çekirdeği bularak incelenmesi için emniyete götürdü. Polis tutanağını inceleyen beşiktaş cumhuriyet savcısı utku kibritçioğlu, kasten yaralama, silahla tehdit nedeniyle arda turan'ın yakalanmasını. Arda turan'ın silahla hastaneye gelmesi ise merak konusu. Futbolcu arda turan ile şarkıcı berkaydün gece, emirgan ünlü gece kulübü gizli kalsın'da kavga etti. Hastanede ateş ettiği için arda turan ile ilgili adli bir işlem yapılacak. Diğer eliyle de perdelemeye çalışıyor.

Arda'nın elindeki silah ateş alıyor.

Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Arda turan, berkay'ın burnunu kırmış ardından hastaneye silahla gitmişti. Polisler, hastanede kurşun çekirdeği bularak incelenmesi için emniyete götürdü. Kanald 353.534 lượt xem2 năm trước. Futbolcu arda turan ile şarkıcı berkaydün gece, emirgan ünlü gece kulübü gizli kalsın'da kavga etti. Yanında kardeşi okan turan var. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Futbolcu arda turan'ın şarkıcı berkay şahin'le kavgasının ardından savcılığın talimatıyla polise ifade verdi. Emirgan'da bir eğlence mekanında yaşanan tartışmada arda turan, berkay'a kafa attı ve. Namlunun ucu tavana doğru dönük. Hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz, tetiğe basmadığınız sürece silah kesinlikle patlamaz. Berkay'a, arda turan'ın hastanede silah sıkıp sıkmadığı da. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız.

Mermi, tavanı deliyor.mermi çekirdeği polisler tarafından emniyete alındı ve inceleme başlatıldı. Arda turan olayın ardından bir silah alıyor artık nereden bulduysa o saate hastaneye berkay'ın yanına gidiyor. Arda turan berkay kavgası hastane görüntüleri arda turan silah çekti! Polisler, hastanede kurşun çekirdeği bularak incelenmesi için emniyete götürdü. Arda turan ve ünlü şarkıcı berkay kavgasında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Arda Turan ile Berkay kavgasında yeni gelişme! Burak ...
Arda Turan ile Berkay kavgasında yeni gelişme! Burak ... from img3.aksam.com.tr
Arda turan belinde ruhsatsız silahla hastaneye gelmiştir. Yargı dilinde, bele ruhsatsız silah takarak gezmek sadece suç dünyasının içindeki kişiler tarafından yapılan bir durumdur. Dün arda turan konuyla ilgili beşiktaş i̇lçe emniyet müdürlüğü'ne giderek ifade vermişti. Futbolcu arda turan ve şarkıcı berkay şahin'in bardaki kavgası ve ardından hastanede yaşananların görüntüleri ortaya çıktı. Namlunun ucu tavana doğru dönük. Emirgan'da bir eğlence mekanında yaşanan tartışmada arda turan, berkay'a kafa attı ve. Kanald 353.534 lượt xem2 năm trước. Futbolcu arda turan'ın şarkıcı berkay'ın burnunu kırdığı iddia edilmişti.

Berkay'a, arda turan'ın hastanede silah sıkıp sıkmadığı da.

Ünlü futbolcu arda turanla popçu berkay arasında geçen olay. Namlunun ucu tavana doğru dönük. Olayla ilgili polis tutanağında, kamera kayıtlarındaki incelemede turan'ın elinde silah olduğunun görüldüğü belirtildi. Silahın hastanede yanlışlıkla patlaması ardından konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştı. Kanal d muhabirinin iddiasına göre elindeki silah ile 1 el ateş edildiği için arda turan hakkında soruşturma açılacak. Müveklilim de kamera görüntülerinde görüleceği gibi arda turan'ı belinde silah ile görünce şaşırmıştır. Futbolcu arda turan ve şarkıcı berkay şahin'in bardaki kavgası ve ardından hastanede yaşananların görüntüleri ortaya çıktı. Hastanede ateş ettiği için arda turan ile ilgili adli bir işlem yapılacak. Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı arda vurulurdu. Arda turan belinde ruhsatsız silahla hastaneye gelmiştir. Arda turan'ın eğlence mekanında kafa attığı berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye silahlı baskın yaptığı anlar ve silahla ateş etmesi güvenlik kameralarınca an be an arda'nın bir eliyle silah olduğu sanılan kabarıklığı tuttuğu da görülüyor. Arda'nın ruhsatlı silahı mı değil mi, belli değil. Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay arasında çıkan kavga olayıyla ilgili son dakika gelişmeleri ve ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Video dünyası türkiye 3.102 lượt xem2 năm trước. Ünlü şarkıcı berkay ve arda turan bir gece kulübünde kavga etti. Arda turan berkay kavgasıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Arda turan ve berkay arasındaki kavganın hastane görüntüleri sadece kanal d haber'de! Arda turan berkay kavgası hastane görüntüleri arda turan silah çekti!

İngiltere'de olay Arda Turan yazısı - Son Dakika Spor ...
İngiltere'de olay Arda Turan yazısı - Son Dakika Spor ... from i2.cnnturk.com
Silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama silah ruhsatsız. ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay'ın bir gece kulübündeki kavgası gündeme bomba gibi düştü. Turan'ın hastanede ateş alan silahının ruhsatsız olduğu öne sürüldü. Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı arda vurulurdu. Ünlü futbolcu arda turanla popçu berkay arasında geçen olay. Kapıdan girişi sırasında arda'nın belindeki kabarıklık dikkat çekiyor. Mermi, tavanı deliyor.mermi çekirdeği polisler tarafından emniyete alındı ve inceleme başlatıldı. Arda turan ile berkay arasında bir gece kulübünde başlayarak hastanede devam eden taciz kavgasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız.

Video dünyası türkiye 3.102 lượt xem2 năm trước.

Video dünyası türkiye 3.102 lượt xem2 năm trước. Futbolcu arda turan ve şarkıcı berkay şahin'in bardaki kavgası ve ardından hastanede yaşananların görüntüleri ortaya çıktı. Futbolcu arda turan önceki akşam aralarında burak yılmaz'ın da bulunduğu arkadaş grubuyla emirgan'daki gece kulübü 'gizli kalsın'a gitti. Kapıdan girişi sırasında arda'nın belindeki kabarıklık dikkat çekiyor. Arda turan emniyette verdiği ifadesinde, ben burak yılmaz'la konuşurken bir anda berkay beni çekmeye başladı. Silah yanlışlıkla ateş alsaydı arda turan vurulurdu. Arda turan belinde ruhsatsız silahla hastaneye gelmiştir. İkili seri adımlarla içeri giriyor. Futbolcu arda turan ile şarkıcı berkaydün gece, emirgan ünlü gece kulübü gizli kalsın'da kavga etti. Cumhuriyet savcının kasten yaralama ve silahla tehditten konuyla ilgili işlem başlatmasının ardından turan dün gece beşiktaş araştırma büro amirliği'ne giderek ifade verdi. Arda turan ile berkay arasında yaşanan kavgayla ilgili bir detay daha ortaya çıktı. Kurşun tavana isabet ediyor ve bazı cisimler yere düşüyor. Arda turan ile berkay arasında bir gece kulübünde başlayarak hastanede devam eden taciz kavgasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Olayla ilgili polis tutanağında, kamera kayıtlarındaki incelemede turan'ın elinde silah olduğunun görüldüğü belirtildi arda turan. Arda turan olayın ardından bir silah alıyor artık nereden bulduysa o saate hastaneye berkay'ın yanına gidiyor.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama